GARANTI

Bad Bolig & Bygningsrenovering

GARANTI

 

Bad, Bolig og Bygningsrenovering er medlem af Dansk Byggeri og dermed Byg Garanti.

 

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig deres garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.

 

Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Dækker udgifter op til 150.000 kr. inkl. moms

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 150.000 kr. inkl. moms. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

 

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Dansk Byggeris Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Gælder ved alt arbejde

Det er Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder, at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et Dansk Byggeri-medlem - også hvis din håndværker lukker eller sælger sin forretning.

 

Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under Byg Garanti!

 

 

KONTAKT

 

Bad Bolig og Bygningsrenovering

v/Claus Aaby

Telefon: 25 47 95 77

Email: info@badboligogbyg.dk