ANBEFALINGER

Bad Bolig & Bygningsrenovering

ANBEFALINGER

 

Læs anbefalinger af Bad Bolig og Bygningsrenovering, som tidligere kunder har efterladt på Håndværker.dk.

Her er i alt 17 anbefalinger, som alle har givet 5 ud af 5 stjerner.

Søren og Lisbeth Bros Rasmussen

Juli 2018

 

Nedrivning af væg.

 

"Claus Aaby styrede arbejdsprocessen, der indebar flere forskellige håndværker typer, meget professionelt.

Aftaler og tidsplaner blev overholdt, selv da hans effektive folk var forand tidsplanen fik han tilpasset de øvrige håndværkere så vi ikke skulle vente.

Alle hans samarbejdspartnere er.professionelle folk der kan deres håndværk, yder et godt stykke arbejde, er behagelige at omgås og fleksible.

Super arbejds proces, super resultat super tilfreds kunde, der giver den bedste anbefaling."

 

5/5 stjerner.

Frank Rasmussen

Marts 2016

 

Badeværelse renovering.

 

"Badeværelse blev lavet af høj standard og efter aftale. Detaljeret tidsplan blev overholdt til punkt og prikke. Ingen overraskelser eller drama, kun godt håndværk. Kan anbefales, specielt, hvis man efterspørger en total pakke løsning."

 

5/5 stjerner.

Lene Jensen

Marts 2016

 

Nyt badeværelse.

 

"Ved gennemgribende renovering af badeværelse engagerede vi Bad Bolig & Bygningsrenovering. Firmaet er top professionelt - både mht. planlægning og udførelse. Vi skulle stort set intet foretage os - bortset fra materialevalg. Alt blev taget hånd om - og hver dag blev der ryddet op/rengjort efter håndværkerne. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og Bad Bolig & Bygningsrenovering tog sig af engagering og opfølgning på alle håndværkere, der også var nøje udvalgt som de bedste af de bedste. Alt i alt - det klogeste valg vi har truffet i forbindelse med renoveringer - det blev ligefrem en fornøjelse at skulle bygge om. Giver mine bedste anbefalinger til Bad Bolig & Bygningsrenovering v/Claus Aaby."

 

5/5 stjerner.

Anonym

April 2014

 

Ombygning.

 

"Ansvarsbevidst og god til at følge op."

 

5/5 stjerner.

Anonym

Januar 2014

 

Badeværelse, facade og vinduer.

 

"Vi har anvendt Claus ved 2 renoveringer. Vi fik Claus anbefalet af en kollega. Claus har styr på (danske) værkerne der benyttes. Vi blev altid informeret om hvornår de kom og hvad der skulle laves.Vi giver vores bedste anbefalinger, og vil gerne anvende Claus igen ved evt. yderligere renovering."

 

5/5 stjerner.

Katja

November 2012

 

Nyt badeværelse - totalentreprise.

 

"Ovenud tilfreds. Fine indspark og ideer undervejs. Meget inde over processen allerede før opstart af projektet. Tidsplan holdt fuldt ud, til selve dagen. Løbende lavede vi om, med fuld opbakning. Arbejder desuden sammen med rigtig dygtige folk."

 

5/5 stjerner.

Marianne Mørkberg

April 2016

 

Nyt badeværelse i lejlighed på Østerbro.

 

"Vi frygtede at skulle undvære vores badeværelse i op til 6 uger i lejligheden, men det gik bare over alt forventning. Claus lovede kun, hvad han kunne holde, da han stod for totalrenoveringen af vores badeværelse, og det holdt stik hele vejen i gennem. Der var fuldstændigt styr på alle processer, og alle deadlines blev overholdt. Hver eneste dag forlod håndværkerne arbejdspladsen i ryddet stand, så det var til at holde ud at bo i. Vi vil til en hver tid anbefale Bad Bolig og bygningsrenovering v/Claus Aaby til alle dem, der spørger, hvem der har lavet det super flotte badeværelse, som vi nu er de glade ejere af."

 

5/5 stjerner.

Bente Birkegaard

Marts 2016

 

Nyt køkken.

"Bad Bolig & Bygningsrenovering stod for murer , VVS , maler og elektrikerarbejdet

Claus styrede processen meget professionelt . Aftaler og tidsplan blev overholdt. Håndværkerne og Claus var dygtige , fleksible og prisen holdt. Jeg kan varmt anbefale Claus Aaby."

 

5/5 stjerner.

Lasse

Februar 2016

 

Total renovering af lejlighed.

 

"Jeg fik lavet nyt køkken, der blev flyttet fra et rum til et andet, nyt badeværelse og nye gulve. Alt blev udført professionelt og færdiggjort til den aftalte tid. Håndværkerne mødte altid op til tiden og var imødekommende og behagelige. Undervejs kom Claus med mange gode forslag, som ikke gjorde projektet dyrere, men blev en mere optimal løsning for mig. Jeg kan klart anbefale Claus som entreprenør og vil helt sikkert kontakte ham igen, når behovet opstår."

 

5/5 stjerner.

Anonym

Marts 2014

 

Nyt badeværelse.

 

"Jeg var meget tilfreds, arbejdet udført med omhu og efter aftale."

 

5/5 stjerner.

Allan

Juli 2013

 

Totalrenovering af hus + jordvarmeanlæg.

 

"Det hele har været rigtig godt, og vi har følt os trygge ved Claus gennem hele processen. Vi har oplevet god byggeledelse og gode håndværkere, og har fået det som vi ville have det."

 

5/5 stjerner.

Erik

Oktober 2012

 

Nyt badeværelse - totalentreprise.

 

"Ganske fortrinligt arbejde, der blev lavet til tiden og til prisen. Der blev også ryddet pænt op efterfølgende, og så er det nogle flinke mennesker der var her."

 

5/5 stjerner.

Søren Skjold Mogensen

Marts 2016

 

3 nye badeværelser - super resultat.

 

"Vi har fået lavet 3 nye badeværelser fra Bad, Bolig og Byg, ved Claus Aaby.

Vi er særdeles tilfredse med resultatet og processen. Claus team af håndværkere er top professionelle og giver kontinuerligt forslag til bedre løsninger og detaljer. Det giver et særdeles tilfredsstillende resultat.

Oveni de 3 nye badeværelser faciliterede og drev Claus Aaby processer omkring renoverings udfordringer når man begynder at "åbne" et gammelt hus op feks. nyfaldstamme ud til offentlig kloak, idet gamle var knækket, nyt kvisttag, udbedring kælderloft konstruktion grundet skjult svampe angreb, renovering kælder, osv. Vi kan meget stærkt anbefale Claus Aaby og hans team."

 

5/5 stjerner.

Cecilie Syppli

Marts 2016

 

Nyt køkken.

 

"Vi fik åbnet op fra vores stue til køkken og spærret af til en gang. Fik lavet nye gulve og lofter, ny udsugning og et helt nyt køkken installeret. Fra start til slut følte vi os i meget trygge hænder. Vi er fantastisk glade for resultatet, og vil bestemt ikke tøve ved at ringe til Claus Aaby igen, når et nyt projekt melder sig. Kan klart anbefales."

 

5/5 stjerner.

Kim Jensen:

August 2015

 

En succesfuld ombygning af parcelhus.

 

"Vi har fornyligt fået renoveret vores hus inklusiv 2 badeværelser, byggers

og køkken, hvor Claus igennem Bad Bolig & Byg stod for hovedentreprisen. Vi

har kun rosende ord for Claus og alle de håndværkere han arbejder sammen

med. Byggeriet blev færdig til tiden, indenfor budget og det ligner en

million. Vi kan varmt anbefale Claus til andre."

 

5/5 stjerner.

Jens Højmann

Marts 2014

 

Køkken renovering mv.

 

"God styring og orientering undervejs. Vi er meget tilfredse med oplevelsen og resultatet."

 

5/5 stjerner.

Sverre

Maj 2013

 

Nyt badeværelse - totalentreprise.

 

"Claus stod for totalentreprisen, og var meget hjælpsom med rådgivning og tegninger. Håndværkerne kom altid til tiden, og projektet stod også klar til deadline. Derudover er han generelt utrolig hjælpsom og behagelig."

 

5/5 stjerner.

Susanne

Juni 2011

 

Nyt køkken, renovering af toilet og slibning af gulve.

 

"Jeg har været meget tilfreds med det hele. Det var totalentreprise, så jeg skulle ikke selv stå for kontakten til andre håndværkere. Det betød at alt klappede og at der ikke var nogen spildtid. Prisoverslaget holdt også."

 

5/5 stjerner.

KONTAKT

 

Bad Bolig og Bygningsrenovering

v/Claus Aaby

Telefon: 25 47 95 77

Email: info@badboligogbyg.dk